Om os

Kjærsbrugskunst.dk er en webshop for dig, der elsker at pynte dit hjem og have. Vi har brugskunst, trækasser, have udsmykning , paddehatte og meget, meget mere og vi bliver ved med at udvide, med nye spændende ting.

 

Vi er mand og kone, hedder Michael og Karina, sammen er vi et team, der går op i god service og vores kunder. Sammen er vi fælles om indkøb, salg og kundekontakten.

 

Historen bag:

Vi har i mange år gået med en drøm om en lille Butik, så i 2020 tog vi springet og åbnede Kjærsbrugskunst.dk, her i vores private hjem, samtidig med vi har vores fuldtidsjob ved siden af. Ved at starte op hjemme i privaten, hjælper det os med at handle med gode priser og holde vores omkostninger nede.

I 2021 traf vi valget at sælge vores lille hus og flytte på Gård, hvor vi har indrettet en del af laden til Gård butik, som vi holfrt åben i weekenderne, og nogle hverdag efter aftale. 

Vi gør meget for at finde de rigtige varer til vores kunder, så leder du efter noget specifikt vi ikke har, så send gerne en mail til os (kjaersbrugskunst@kjaersbrugskunst.dk) og vi skal gøre vores for at finde varen til dig. Står du og mangler en gave i sidste øjeblik, er man velkommen til at ringe til os, hvis vi er hjemme, så hjælper vi gerne. 

 

 

 

Michael og Karina